YUMURTALI PAZI KAVURMA


  Yumurtalı pazı kavurma ,


 Malzemeler :

  • 1 bağ pazı 
  • 1 küçük kuru soğan 
  • 1 adet kırmızı biber 
  • 3-4 adet yumurta
  • sıvıyağ 
  • tuz -karabiber 


Yapılışı :
-Pazıları yıkayıp 5 dakika kaynayan suda haşlayıp ,soğuk su dolu başka bir kabın içine alalım ve süzelim ,
-Başka bir tencerede sıvıyağ ile jülyen doğradığımız soğanı çok hafif soteleyelim ince kıydığımız pazıları kırmızı biberi içine atalım kavurma işlemine devam edelim ,
-Kavurma işlemimiz bitince tuzunu ve biberini atıp ,yumurtaları ilave edelim  ve isteğimize göre 2 dakika daha pişirip ocaktan alalım .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KEYİFLİSOFRAM © Agustos-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM